free one page website templates


Evenementen

De organisatie van een evenement in Best kan een beroep doen op de vereniging indien hierbij eerstehulpverleners nodig zijn. Voor de bezetting werken wij samen met de organisatie Hellie EHBO Competentie Opleidingen en Dienstverlening. Dit zijn onder andere leden van de vereniging en een van de kaderinstructeurs.

Afhankelijk van de grootte van het evenement zullen aantal en uitrusting van de hulpverleners worden bepaald. Er wordt regelmatig assistentie verleend bij evenementen, sportwedstrijden, de jaarlijkse kermis en buurtverenigingen.

Aanvragen van assistentie bij evenementen dienen bij voorkeur 6 weken van te voren gedaan te worden. Commerciële organisaties vallen in de standaard tariefgroep. Voor verenigingen en stichtingen is er een lagere tariefgroep.
Op onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. 

Aanvragen voor dienstverlening tijdens evenementen kunt u beschrijven in het evenementen contactformulier. Na verzenden wordt u benaderd om nadere afspraken te maken.

Leden die dienst willen doen kunnen zich bij het bestuur opgeven waarbij men de voorkeur kan opgeven voor het soort evenement. Voor leden die dienst doen is een onkostenvergoeding beschikbaar.

Adres

Speldenmaker 21
5683 NX Best

Contacten

Contactformulier
Tel. : 0499-372063