html5 templates


 
Privacywetgeving

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Deze nieuwe wet heeft ook betrekking op onze vereniging voor het bewaren en gebruiken van persoonsgegevens.

Van wie houden wij gegevens bij
Als vereniging houden wij uitsluitend persoonsgegevens van actieve leden, ereleden en voor een periode van maximaal 4 jaar van uitgeschreven leden.

Waarvoor worden de gegevens gebruikt
De vereniging gebruikt de gegevens om onze leden te voorzien van informatie, het innen van de contributie en het uitkeren van vergoedingen. De gegevens van uitgeschreven leden worden maximaal 4 jaar bewaard waarna de gegevens worden verwijderd.
Daarnaast worden de gegevens gebruikt om de EHBO diploma’s te kunnen verlengen. Hiervoor wordt uitsluitend noodzakelijke informatie uitgewisseld met het Oranje Kruis of Rode Kruis. Het is mogelijk dat een 3e partij ingeschakeld wordt om deze gegevens te verwerken.

Inzien en/of verwijderen van gegevens
Op verzoek zijn uw gegevens in te zien. Ook kunt u uw gegevens laten verwijderen. Hiervoor kunt een aanvraag doen via het contactformulier.

Adres

Speldenmaker 21
5683 NX Best

Contacten

Contactformulier
Tel. : 0499-372063