free web creation software

Start EHBO cursus in Januari 2019

Wilt u mensen kunnen helpen in geval van een ongeval, weten wat te doen tijdens een hitte aanval of vindt u het gewoon interessant, In Januari 2019 starten we een nieuwe EHBO cursus.

U kunt zich hier inschrijven .

Data herhalingslessen bekend

Elders op onze site zijn de data van de herhalingslessen in een google calendar beschikbaar. U kunt deze data overnemen in uw agenda maar u kunt ook de agenda 'koppelen' op uw telefoon of tablet.

- De agenda kan hier gevonden worden
- Voor de koppeling met uw telefoon of tablet zie de instructies van Google
   Het adres van de Google agenda is
   'https://calendar.google.com/calendar?cid=cGxhbm5pbmcuZWhiby5iZXN0QGdtYWlsLmNvbQ'

Kermis Best

De EHBO voorzieningen op de Kermis in Best waren, zoals vanouds, weer prima voor elkaar. Hiervoor dan ook mijn complimenten aan de organisatie om op deze, toch behoorlijke hete, dagen iedereen te voorzien van eten en drinken.

Vanuit verschillende hoeken hebben we vernomen dat onze diensten goed geregeld waren.

Wederom bedankt,
Herman van Heesch

Rabobank Clubkas
Afgelopen zaterdag 2 juni was de uitreiking van de Rabobank Clubkas actie. Via deze weg willen we ook iedereen bedanken die op ons gestemd heeft

Triage les vervalt
Beste leden,
De triage les van maandag 2 juli komt helaas te vervallen.

Hennie van de Loo geslaagd voor Instructeur FAUD

Op 15 april 2018 heeft Hennie de instructeursopleiding FAUD - First Aid Under Danger met succes afgerond. Lees hier meer over wat de FAUD opleiding allemaal inhoudt.

Een ervaring rijker

Hallo mede EHBO-ers

Mijn naam is Thijn en ben al enige jaren lid van de EHBO vereniging Best. Begin dit jaar heb ik de cursus Wandelletsel gedaan. Ik dacht: Een pleister op een blaar plakken is niet moeilijk... Dat was het wel!
Je plakt niet 1 pleister op een blaar maar veel pleisters en wel zo zodat je er mee kunt lopen zonder dat je het voelt. Het is een interessante cursus met veel praktijk, raad het iedereen aan.

En als je het gedaan hebt om dan mee te gaan naar de 4-daagse van Nijmegen krijg je een ervaring van je leven. Het is niet alleen plakken maar ook de sociale aandacht met de lopers en de verhalen die je hoort en veel lachen, sommige met heel gevoelige voeten.

Dus als je de kans krijgt, blijf niet op de blaren zitten maar doe de cursus en ga plakken om dan bij een marathon te helpen.

Informatie over de cursus kun je krijgen bij Hennie en/of Maurice of via het secretariaat.

Groetjes,
Thijn van Iersel