website templates

Oefenavonden

EHBO Vereniging Best zorgt niet alleen voor opleidingen maar ook dat u uw competenties geldig kunt houden.

Een gezellige les met een lekker kopje koffie

Elke maand in de periode van September t/m Juni verzorgen wij 2 oefenavonden. Tijdens beide avonden wordt dan dezelfde competentie  behandeld waardoor het mogelijk is deze tijdig te kunnen laten toetsen. In de volgende maand is er een andere competentie aan de beurt. Elke 2 jaar wordt uw diploma verlengd mits alle competenties met een voldoende afgerond zijn.

Buurthuis De Kadans

Onze lessen vinden vinden plaats bij Buurthuis De Kadans van Stichting Welzijn Best Oirschot in het Wilhelminadorp. Makkelijk te bereiken en voldoende gratis parkeergelegenheid.

De avonden beginnen om 20:00 en eindigen uiterlijk om 22:00.

Klik op het pictogram om google maps te openen en een route te bepalen naar De Kadans.

Speldenmaker 21
5683 NX Best