how to build a site for free

Opleidingen

EHBO Vereniging Best verzorgt diverse opleidingen die u hieronder terug kunt vinden.

Voor een opleiding op locatie, zaterdagen of andere specifieke vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat. Wij hanteren een minimaal aantal cursisten per opleiding. Indien u zich aanmeldt wordt u op de hoogte gehouden van de werkelijke start datum.

EHBO & AED

15 Januari 2019

12 weken ; 2 uur per week

Bij voldoende aanmeldingen verzorgt de vereniging twee maal per jaar een cursus Eerste Hulp. De cursus leidt op tot het erkende diploma Eerste Hulp..

Reanimatie & AED

4 uur

Bij voldoende aanmeldingen verzorgt de vereniging meerdere malen per jaar een cursus.

EHBO voor Kinderen

10 weken ; 2 uur per week

Bij voldoende aanmeldingen verzorgt de vereniging twee maal per jaar een cursus Eerste Hulp aan Kinderen.

FAUD

8-12 uur

First Aid Under Danger is een speciale opleiding voor inzet bij extreme (grootschalige) incidenten.
Lees hier meer over deze opleiding.

Sportletsels

4 uur

Bij voldoende aanmeldingen verzorgt de vereniging jaarlijks een cursus Sportletsels.

Drank & Drugs

tbd

Bij voldoende aanmeldingen verzorgt de vereniging één maal per jaar een cursus Drank & Drugs.

Speldenmaker 21
5683 NX Best